VIDE GRENIER I LE BUGUE

Gammal koffert i skinn
Ja tack!
Old luxurious leather wardrobe for traveling

Det våras för loppisen! Varenda helg är det rejäla loppisar runt om här i byarna. Den 1 maj var det Le Bugues tur och vi blev inte besvikna. Fint väder (viktigt, här går ingen ut när det regnar), massor med försäljare och rejält med folk som trängdes för att kunna fynda/köpa sånt som kanske inte behövs men som känns så rätt just där och då i stunden.

Jag kärade ner mig i en koffert för 32 000 kronor. Köpte en vas för 50 spänn istället. Så förnuftigt så. En dag kanske jag blir en person som slår till på en koffert för dyra pengar bara för att det är kul, lite dumdristigt och eventuellt också en smula excentriskt.

Till dess nöjer jag mig med att intervjua försäljaren och plåta hans fantastiska väskor och bagage. Resväskorna var bättre förr!

Vide Grenier in Le Bugue
Marionettdocka Pinnochio
Gul gammal koffert
Vide Grenier in old Le Bugue


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *