NY KARRIÄR VÄNTAR

Jag ska bli mäklare. I Frankrike.

Detta hade jag förmodligen inte kunnat tro om mig själv för ett par år sedan. Först och främst, jag pratade inte franska. Övriga detaljer som spelade in var att jag heller inte bodde här, eller hade möjligheten att hux flux hoppa av ett jobb med fast lön.

Nu är det däremot dags! 

I onsdags påbörjade jag min utbildning för att bli estate agent eller agent commerciale med Beaux Village Immobilier.

Är så sprittig i kroppen av detta! Märks inte minst på alla utropstecken!

Jag kommer fortsätta frilansa som journalist och göra fotojobb vid sidan av mäkleriet, för hur kul är det egentligen att jobba med endast en sak?!

Det kommer bli bra, det kommer det.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *